PRODUK KAMI

IPL, E Light Series, Diode Laser, Co2 Fractional Laser, Q Switch Nd Yag Laser, Vela Shape, Coolsculpting, 4D HIFU, Analyzer, Hydra Facial, Cavitation, Radio Frequency, LED, Shock Wave ... etc.

BabaganUS

Beijing Sincoheren S & T Development Co, ltd, diadegaké ing 1999. We are profesional lan majeng produsen peralatan kaendahan.Produk kita digunakake ing kosmetik, estetika, lan macem-macem bidang dermatologi.

Beijing Sincoheren diadegaké ing taun 1999, minangka produsen hi-tech profesional peralatan medis lan estetika, kita duwe sertifikat FDA, Medical CE, ISO 13485, TUV, SFDA, kita duwe luwih saka 20 insinyur kanthi pengalaman luwih saka 22 taun babagan peralatan kecantikan, Kita nyedhiyakake Mesin Laser Intensive Pulse Light (IPL), mesin Laser CO2, mesin Laser dioda 808nm, mesin Laser Q-Switched ND:YAG, mesin cyrolipolysis, mesin RF slimming awak.etc. We spesialis ing Manufaktur kulit rambute aman, awak slimming peralatan perawatan.Kuma, Coolplas lan Monaliza minangka merek kita sing kondhang.Kita duwe Departemen Riset & Pengembangan, Pabrik, Departemen Penjualan Internasional, Distributor Luar Negeri lan Departemen Sawise Penjualan.Kita uga nyedhiyakake layanan OEM lan ODM adhedhasar kepinginan Klien.