head_banner

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Pambuka perusahaan

Beijing Sincoheren S & T Development co., Ltd. diadegaké ing taun 1999, minangka pabrikan peralatan medis lan estetika profesional.Sincoheren duwe departemen Riset & Pengembangan dhewe, Pabrik, Departemen Kontrol Kualitas, departemen penjualan internasional, distributor lan departemen sawise dodolan.

Pabrik

Kita nyedhiyakake mesin Laser Intensive Pulse Light (IPL), mesin Laser CO2, mesin Laser dioda 808nm, mesin Laser Q-Switched ND:YAG, mesin cyrolipolysis, mesin RF slimming awak.etc. We spesialis ing Manufaktur skin\hair removal\body slimming treatment equipments.Kuma, Coolplas lan Monaliza minangka merek kita sing kondhang.

Pameran

Kita kerep melu pameran utawa konferensi akademik manca, lan duwe komunikasi lan diskusi langsung karo pelanggan, kayata Dubai Derma, AAD USA, Beauty Eurasia, Cosmoprof lan liya-liyane.

Departemen R&D

Beijing Sincoheren wis tansah sijine R&D minangka kekuatan competitive inti kita.Luwih saka 20 insinyur sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun babagan peralatan kecantikan, listrik, daya lan diagram lan sapiturute kasedhiya kanggo proyek OEM / ODM sampeyan.Ora mung wong-wong mau wis kebak ngalami sawetara wong digunakake kanggo bisa ing perusahaan anjog kaya Luminues lan Alma laser minangka pangareping engineers.Kita bangga dadi mitra bisnis sampeyan.

Pusat layanan jaban rangkah

Kanggo nawakake layanan sing luwih efisien lan dhukungan tangan kanggo distributor kita ing saindenging jagad, Beijing Sincoheren wis mbukak pusat layanan lokal ing Eropa, AS lan Australia.Sampeyan bisa tansah hubungi kita kanthi nelpon pusat layanan kanggo jadwal layanan kanggo peralatan lan latihan.

Kenapa Pilih Kita?

Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd. minangka produsen peralatan medis lan estetika profesional kanthi hi-tech.Kita nyedhiyakake mesin Laser Intensive Pulse Light (IPL), mesin Laser CO2, mesin Laser dioda 808nm, mesin Laser Q-Switched ND:YAG, mesin cyrolipolysis, mesin RF slimming awak.etc. We spesialis ing Manufaktur skin\hair removal\body slimming treatment equipments.Kuma, Coolplas lan Monaliza minangka merek kita sing kondhang.Kita duwe Departemen Riset & Pengembangan, Pabrik, Departemen Penjualan Internasional, Distributor Luar Negeri lan Departemen Sawise Penjualan.Piranti kita macem-macem saka seri IPL, seri Laser, seri RF nganti seri KUMA Body Shape, Ultrasonic Cavitation, Elite lan LED-PDT, lsp. Kita uga nyedhiyakake layanan OEM lan ODM adhedhasar kepinginan Klien.

Tim Kita

Josefina1Josefina

Cristina2Cristina

Olivia3Olivia

Cris4Cris

HannahHannah

EstelaEstela

SusanaKaterina

SofiaSofia

SaraSara

Pameran

pameran (4)
ekshibion-9-300x225
pameran (3)
excitibion-4-300x226

Kantor Luar Negeri

Kantor ing Beijing, China:

Alamat: A-4 Sinotrans Plaza, 43# Xizhimen Beidajie, Distrik Haidian, Beijing, China.

Telpon: +8618701065342

Produsen ing Beijing, China:

Alamat: Taman Industri Guang Lian, Distrik Tong Zhou, Beijing,
Cina.

Produsen ing Shenzhen, China:

Alamat: D# Diotech Park, Zhongxiong Road, Distrik Ping Shan,
Shen Zhen, China.

Pusat Layanan ing AS:

Alamat: 14655 Titus St, Panorama City, CA 91402, USA

Pusat Layanan ing Meksiko:

Alamat: Lopez Cotilla 2261, Colonia Arcos Vallarta, Guadalajara Jalisco, Meksiko.CP44130

Pusat Layanan ing Chili:

Alamat: Leonardo da Vinci 6846,comuna la reina, ciudad Santiago, wilayah metropolitan, Chili