head_banner

Diode 808nm laser hair removal

Diode 808nm laser hair removal

Katrangan singkat:

Sistem laser dioda mancarake telung dawa gelombang laser 755nm, 808nm lan 1064nm.Iki diserep dening melanin sing ana ing folikel rambut, kanggo ngrusak folikel rambut.


Detail Produk

Tag produk

Video

Prinsip Operasi
Sistem laser dioda mancarake telung dawa gelombang laser 755nm, 808nm lan 1064nm.Iki diserep dening melanin sing ana ing folikel rambut, kanggo ngrusak folikel rambut.Ing shafts rambute uga nyerep energi laser, bakal numpes lan gassed.Banjur rambut sing ora dikarepake wis rampung lan permanen dibusak.

jhgf (1)

jhgf (1)

jhgf (2)

jhgf (2)

10 barras (808nm; 755nm; 1064nm)

jhgfy (1)

jhgfy (3)

Siji sirah
1. mbusak rambute definitif
2. Ditrapake kanggo kabeh jinis rambut lan kulit
3. Ora lara

Kaluwihan
1.Bar diimpor saka Coheren (USA).
2.Water pump diimpor saka USA.
3.Power supply diimpor saka Lambda (Jepang).
4. Layar tutul, werna lan gampang kanggo operate.Wis sawetara basa kalebu Spanyol.
5. Sampurna SHR OPT teknologi pulsa.
6. Sirkuit banyu lan sirkuit listrik dipisahake, luwih aman.
7.Four Eropah CE certified pembuangan, sistem cooling apik sing mesthekake yen peralatan bisa dawa lan terus-terusan.
8.Nozzle banyu diimpor saka USA, kanggo mesthekake yen banyu circulates sampurna saka awak peralatan kanggo bedhil.
9. Radiator digawe saka tembaga, amarga tembaga bisa ngilangi panas luwih apik, lan asil cooling luwih apik.Sawetara detik sawise menet tombol (Siap), tip bedhil beku.

jgtfuiy (1)

jgtfuiy (3)

jgtfuiy (2)

jgtfuiy (1)

Spesifikasi

jinis laser 808nm diode lan / utawa tripolar laser (755nm + 808nm + 1064nm)
Ukuran titik 12mm * 12mm lan / utawa 16mm × 12mm
Dawane gelombang 808nm (755nm + 808nm + 1064nm)
Frekuensi 1-10Hz
Jembar pulsa 5-400ms
Tenogo MAX 120J / cm²
Layar LCD 10.4 inchi
daya 1400W
Ukuran kothak 57 * 67 * 134cm
Tegangan 110V & 220V
Tip cooling Sapphire cooling tip karo Peltier cooling
Sistem pendinginan Sistem Air, Udara lan Kulkas

Sertifikat

GDS (1)

Eropa CE

Aplikasi

ghfjKlinik Spa

ghfjKlinik Spa

ghfjKlinik Spa

Sadurunge sawise

duibni (1)

duibni (1)

duibni (1)

FAQ
1.Kenapa diode laser,Nd yag laser lan Alexandrite laser bisa mbusak rambute?
Diode laser, Nd yag laser lan Alexandrite laser emit gelombang cahya infrared, kang bisa nembus jero menyang werna saka folikel rambut, panas pigmen ing wong, lan nyebar menyang kabeh folikel rambute, ngancurake folikel rambute, supaya bisa entuk aman rambute definitif. .

2. Pira sesi sing dibutuhake kanggo mbusak rambut permanen?
bab 2 kanggo 6 sesi

3. Deepilation ing kabeh mangsa

4. Suwene aku bisa adus sawise waxing parsial?
3 dina

5. Apa laser duwe efek ing kelek?
Nduweni efek tartamtu, sawise 4-6 perawatan bisa suda kelek.

6.Apa laser duwe awis rejuvenation?
ya wis.

Kintunan kanthi prau, pesawat utawa sepur menyang omah, kita ngurus kabeh dokumen, klien kita ora perlu nindakake dokumen apa wae.pengiriman menyang omah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita