head_banner

Dioda Laser 808nm (Razolase)

Dioda Laser 808nm (Razolase)

Katrangan singkat:

Sistem laser dioda mancarake telung dawa gelombang laser 755nm, 808nm lan 1064nm.Iki diserep dening melanin sing ana ing folikel rambut, kanggo ngrusak folikel rambut.


Detail Produk

Tag produk

Video

Prinsip Operasi
Sistem laser dioda mancarake telung dawa gelombang laser 755nm, 808nm lan 1064nm.Iki diserep dening melanin sing ana ing folikel rambut, kanggo ngrusak folikel rambut.Ing shafts rambute uga nyerep energi laser, bakal numpes lan gassed.Banjur rambut sing ora dikarepake wis rampung lan permanen dibusak.

jhgf (1)

jhgf (1)

jhgf (2)

jhgf (2)

fe14fd4d

Siji sirah
1. mbusak rambute definitif
2. Ditrapake kanggo kabeh jinis rambut lan kulit
3. Ora lara

jhgfy (1)

jhgfy (3)

jhgfy (4)

jhgfy (2)

Kaluwihan
1.Bar diimpor saka Coheren (USA).
2.Water pump diimpor saka USA.
3.Power supply diimpor saka Lambda (Jepang).
4. Layar tutul, werna lan gampang kanggo operate.Wis sawetara basa kalebu Spanyol.
5. Sampurna SHR OPT teknologi pulsa.
6. Sirkuit banyu lan sirkuit listrik dipisahake, luwih aman.
7.Four Eropah CE certified pembuangan, sistem cooling apik sing mesthekake yen peralatan bisa dawa lan terus-terusan.
8.Nozzle banyu diimpor saka EFUU, kanggo mesthekake yen banyu circulates sampurna saka awak peralatan kanggo bedhil.
9. Radiator digawe saka tembaga, amarga tembaga bisa ngilangi panas luwih apik, lan asil cooling luwih apik.Sawetara detik sawise menet tombol (Siap), tip bedhil beku.

jgtfuiy (1)

jgtfuiy (3)

jgtfuiy (2)

jgtfuiy (1)

Spesifikasi

sumber laser Tumpukan dioda
Panjang gelombang laser 808nm/808+755+1064nm
Kategori laser Kelas 4
Klasifikasi Keamanan Listrik Tipe B Kelas Ⅰ
Jembar pulsa 5ms-400ms
Frekuensi 1Hz-10Hz
Ukuran aperture laser 14mm × 14mm
Ukuran titik 12mm × 12mm
Fluenc 0-100J/cm2
Metode pendinginan Pendinginan udara, pendinginan banyu lan pendinginan semi-konduktor
daya input 1300VA
Sumber daya 110-240VAC, 50-60Hz
Pelindung sekring T12AH250V
Dimensi (Dhuwur Dhuwur Dhuwur) 480mm × 470mm × 1045mm
Bobot resik 40 Kg

Sertifikat

GDS (4)
FDA USA
GDS (3)
GDS (1)

TGA Austria

FDA USA

TUV ISO13485 saka Jerman

European Medcal CE

Aplikasi

ghfjKlinik Spa

ghfjKlinik Spa

ghfjKlinik Spa

Sadurunge sawise

duibni (1)

duibni (1)

duibni (1)

FAQ
1.Kenapa diode laser,Nd yag laser lan Alexandrite laser bisa mbusak rambute?
Diode laser, Nd yag laser lan Alexandrite laser emit gelombang cahya infrared, kang bisa nembus jero menyang werna saka folikel rambut, panas pigmen ing wong, lan nyebar menyang kabeh folikel rambute, ngancurake folikel rambute, supaya bisa entuk aman rambute definitif. .

2. Pira sesi sing dibutuhake kanggo mbusak rambut permanen?
bab 2 kanggo 6 sesi

3. Depilation ing kabeh mangsa

4. Suwene aku bisa adus sawise waxing parsial?
3 dina

5. Apa laser duwe efek ing kelek?
Nduweni efek tartamtu, sawise 4-6 perawatan bisa suda kelek.

6.Apa laser duwe awis rejuvenation?
ya wis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita