head_banner

Peralatan Vertikal Laser CO2 Fractional

Peralatan Vertikal Laser CO2 Fractional

Katrangan singkat:

Sinar laser CO2 nembus lapisan kulit ndhuwur tekan dermis.Iki nggawe wilayah mikroskopis cilik saka karusakan termal sing ngrangsang produksi kolagen anyar lan ngganti lumahing kulit rusak dening sel epidermis anyar.


Detail Produk

Tag produk

Video

Prinsip Kerja
Sinar laser CO2 nembus lapisan kulit ndhuwur tekan dermis.Iki nggawe wilayah mikroskopis cilik saka karusakan termal sing ngrangsang produksi kolagen anyar lan ngganti lumahing kulit rusak dening sel epidermis anyar.

yuanli yuanli

Detail Produk
Lengen artikulasi sing padhet, ngidini transmisi cahya sing luwih akurat.

2. Telung modalitas
1) Mode pecahan: kanthi handpiece mindhai kanggo nambani kukul, keloid, lan bekas luka bakar;perawatan stretch mark;mbenakake pori-pori lan kisut cilik;rejuvenation rai.
2) Mode nglereni bedhah: karo 2 handpieces bedhah (f50mm, f100mm) kanggo Cut warts, tumors lan neoplasia kulit.
3) Mode Ginekologi: kanthi 4 handpieces ginekologi (f127mm) kanggo perawatan atrofi genital, pengetatan labia majora, perbaikan warna vulva, perbaikan warna areola, kekeringan vagina, sensitivitas vagina, perbaikan lubricity, ketegangan vagina, stres inkontinensia urin (SUI), uterus entheng prolaps.

3Scan Handpieces

3Handpieces Bedah

3Handpieces Ginekologi

Kaluwihan
1. 7 articulated lengen diimpor saka Korea, luwih fleksibel lan trep.
2. Defibrillator lan bantalan ing fractional diimpor saka Jepang.Iku komponen penting banget kanggo mode pindai, sampeyan bisa mesthekake yen formulir pindai metu kanthi bener.
3. Saklar tombol, tombol darurat lan plug diimpor saka Jepang.Bohlam diimpor saka Swiss.Pedal, interlocky duwe tandha CE.Kabeh komponen minangka bahan medis, saengga mesin kasebut stabil banget.
4. Laser diimpor saka Amerika Serikat, bisa 25.000 jam tanpa ngurangi energi.Kajaba iku, laser dhewe duwe 4 penggemar kanggo ngilangi panas.Mulane mesin bisa digunakake kabeh dina tanpa masalah.
5. Iku nggunakake 4 ngawut-awut kanggo push lan liyane 4 ngawut-awut kanggo narik pangilon bayangan cahya kanggo mesthekake yen cahya tansah ing dalan.
6. Laser duwe expander kanggo nggedhekake cahya, supaya nalika cahya tekan ukuran pecahan ora bakal suda, energi luwih stabil.Kajaba iku, uga bisa nglindhungi laser saka bledug.
7. Iki nggunakake tabung logam frekuensi radio, ora perlu ngisi banyu kanggo nggunakake.
8. 1024 * 768 layar tutul piksel.

adv (1)Defibrillator lan bantalan diimpor saka Jepang

adv (2)Laser diimpor saka USA

adv (1)Cara paten kanggo ndandani cermin pantulan

adv (2)Expander ing laser

adv (3)Aksesoris sing diimpor kanggo nambah stabilitas mesin

adv (4)Aksesoris sing diimpor kanggo nambah stabilitas mesin

adv (3)Aksesoris sing diimpor kanggo nambah stabilitas mesin

adv (5)Aksesoris sing diimpor kanggo nambah stabilitas mesin

adv (6)Aksesoris sing diimpor kanggo nambah stabilitas mesin

Sertifikasi

Spesifikasi

Panjang gelombang laser 10.6µm
Daya rata-rata laser CW: 0-30W; SP: 0-15W
Daya puncak laser CW: 30W; SP: 60W
Handpiece perawatan Scanning handpiece (f50mm)
Handpiece bedah (f50mm, f100mm)
Handpiece Ginekologi (f127mm)
Ukuran titik 0,5 mm
Area scanning Min: 3mmX3mm;Max: 20X20mm
Layar LCD 12,1 in
Daya beam ngarahake <5mW
Ngarahake dawa gelombang sinar 635nm
ukuran

(ora kalebu Lengan Artikulasi, L × W × H)

460mm × 430mm × 1170mm
Bobot 65 Kg
sumber daya 110-240VAC, 50-60Hz;
Input 800VA

Gunakake

ghfj

ghfj

Efek

duibni (1)Jerawat & Scars

duibni (1)Rejuvenation Kulit

duibni (2)Stretch marks

R&Q
1. Apa mesin duwe basa Inggris?
ya wis.Peralatan iki nduweni 5 basa kanggo dipilih: Inggris, Jerman, Rusia, Spanyol, Cina.Basa liya uga bisa diatur yen dibutuhake.

2. Aku wis tau digunakake mesin, lan aku ora ngerti apa paramèter nggunakake, sampeyan bakal bantuan kula?
Mesthi wae.Kita duwe paramèter saran lan video instruksional saka dokter liyane, kita bisa menehi informasi iki kanggo mbantu sampeyan.

3. Apa sing kudu digatekake sadurunge nggunakake mesin?
Sadurunge nggunakake mesin, sampeyan kudu nggunakake krim anestesi menyang area perawatan lan ngenteni kira-kira 30 menit.Operator lan pasien kudu nganggo kacamata pelindung.

4. Kepiye perawatan sawise perawatan?
Sawise perawatan sampeyan kudu nyelehake es ing wilayah sing diobati, nanging tanpa ndemek banyu, sampeyan bisa nyelehake gauze ing kulit lan banjur sijine paket es ing ndhuwur.
Sampeyan ora kudu wisuh pasuryan kanggo 3-5 dina.
Sampeyan kudu nganggo topeng medis suwene 7 dina kanggo ngresiki kulit.
Yen pengin, sampeyan bisa nggunakake eritromisin kanggo nyegah infeksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita