head_banner

Hifu kanggo pasuryan lan awak ngangkat

Hifu kanggo pasuryan lan awak ngangkat

Katrangan singkat:

Microneedling Frekuensi Radio Emas (Microneedling): Gabungke papat teknologi utama insulating microneedles, Frekuensi Radio suhu dhuwur, panyerepan vakum lan pangiriman obat transdermal.


Detail Produk

Tag produk

Video

Prinsip Operasi
Microneedling Frekuensi Radio Emas (Microneedling): Gabungke papat teknologi utama insulating microneedles, Frekuensi Radio suhu dhuwur, panyerepan vakum lan pangiriman obat transdermal.
Insulating microneedle seng nembus, mbukak kulit saluran panyerepan cepet, kang bisa langsung introduce Cairan repair, antioksidan lan obatan liyane menyang lapisan jero saka kulit, kang bisa luwih muter peran bahan aktif lan pangobatan, lan luwih ndandani kulit ing ambane. .

Hifu PEN: Gunakake kartrij sing apik kanggo mencet lan gosok ing bunder lan energi klempakan tekan saben bagean kanggo asil sing paling apik.

Pena nggunakake ombak sing beda-beda ambane (1.5mm, 3.0mm, 4.5mm) kanggo ngirim kanthi akurat 65-72 derajat energi termal menyang lapisan SMAS kulit.
1,5 lapisan epidermis, 3,0 lapisan dermis lan 4,5 kanggo lapisan fascia, ngasilake panas, nyusut kulit sing ngrangsang regenerasi kolagen lan entuk cepet.Efek saka rai tipis lan kulit Q-elastica sing dowo;Iki nggunakake cara perawatan gesekan kartrid kanggo nggayuh kedalaman sing ditemtokake, supaya pasien ora krasa lara.

4D HIFU
4D nggunakake cartridges saka ambane beda (1.5mm, 3.0mm, 4.5mm) kanggo sabenere fokus energi ing epidermis.fascia lan lapisan kolagen;ing 4,5 mm yaiku lapisan fascia subkutan.sing ngasilake reaksi koagulasi protein, ngasilake ketegangan ing sekitar titik pembekuan minangka pusat lan nyebabake ketegangan ing fascia.Lapisan otot tuwuh lan mulet kanggo entuk efek sing luwih apik lan bisa mbentuk, ngangkat lan ngencengi, ing 3.0 mm Iku tumindak ing lapisan kolagen subkutan kanggo ngrangsang regenerasi kolagen, sing bisa mboko sithik ngencengi lan nambah kulit lan mulihake elastisitas, rai. kisut sing disebabake sagging.Ing siji operasi, sintesis rai lengkap narik munggah lan ngencengi kontur kabeh.

Nggunakake prinsip ultrasonik fokus energi dhuwur sing paling maju, digunakake ing kulit kanthi suhu sing bisa tekan 65 ℃ -70 ℃, lan jaringan jero digawe panas kanthi cara sing ora ngrusak permukaan kulit.

Vagina hifu
Kedalaman sing beda digunakake ing perawatan vagina (3.0mm, 4.5mm).Energi kasebut tepat lan fokus ing lapisan kolagen vagina, lapisan fascia.Kanthi nggunakake peralatan iki efek termal bisa diprodhuksi.Kira-kira 60 derajat nganti 70 derajat sing ningkatake regenerasi vagina jero saka serat kolagen ing mukosa lan kontraksi fascia, nambah produksi jaringan tender anyar.Yen tempek garing lan astringent, iku dipun promosiaken discharge bawok sak nuroni kanthi njamin Kelembapan lan tenderness, utamané kanggo pecah tissue bawok, karusakan, dryness, ngenani babagan pipis incontinence, istirahat saka Otot bawok lan masalah liyane kanggo perawatan lengkap, kang nimbulaké awak kanggo miwiti ndandani sel regeneratif.Instrumen kanggo fungsi iki kalebu handpiece sing dilebokake menyang saluran vagina lan tumindak kanthi seragam 54-216 garis (kira-kira 1350-5400 poin) ing lapisan SMAS vagina kanggo entuk efek sing paling apik saka kontraksi vagina..

Tes pangukuran:
Piranti kanggo ndeteksi sesak bawok sadurunge lan sawise perawatan karo hifu bawok

LIPO SONIX
Kanthi cepet dissolves sel lemak granular gedhe, nyuda jumlah lemak nalika ngrangsang kontraksi lan proliferasi kolagen, lan kanthi cepet ngisi spasi sing katon sawise ablasi lemak.Metabolisme tanggung jawab kanggo ngilangi lemak sing diiris saka awak kanthi alami.Kerjane sepisan.Permanen ngrusak lemak subkutan lan langsung nyuda jumlah lemak tanpa efek mbalek.Pangobatan siji jam bisa nyuda circumference awak kanthi rata-rata 2-6 cm, sing bisa duwe sawetara efek ngurangi lemak, firming, lan mbentuk.Kanggo obesitas lokal sing abot, 1 nganti 3 sesi dibutuhake kanggo entuk efek sing dikarepake.

1 2 3 4 5

Detail Produk
1) 4D HIFU kanggo
① Ngilangi kerut
② Ngangkat jaringan sing gembur lan ngencengi kulit
③ Ngilangi dagu dobel sing tipis, garis-garis halus, bentuk maneh pasuryan kanthi telung dimensi V lan tegas.

2) Pen kanggo
① Ngilangi kerut lan anti-tuwa
② Pelangsingan rai, ngilangi dagu ganda, ngencengi, ngencengi kulit, lsp.
③ Rampung ngatasi masalah tuwa lan kendur saka macem-macem bagean saka pasuryan lan awak, lan mbangun kontur kanggo mulihake muda visual.

3) Microneedles Frekuensi Radio Emas (microneedling) kanggo
① Rejuvenation rai
② Ngapikake masalah kulit kayata pori-pori gedhe lan kukul.
③ Bisa nambani stretch mark lan ambu ora enak.

4) Liposonix kanggo
① Nambani akumulasi lemak ing bangkekan, weteng, punggung, tangan, sikil, bokong, lsp.
② Mundhut bobot termoplastik beda karo cara mundhut bobot tradisional.Pay manungsa waé liyane kanggo liposuction lokal non-invasif.Iki ora minangka pengganti liposuction, nanging menehi solusi sing luwih aman tinimbang liposuction tradisional.

87

87

5) HIFU bawok kanggo
① Ngapikake istirahat bawok sing disebabake dening kerep babaran lan miscarriages, gejala kayata melorot sensitivitas, dryness bawok lan kaku inkontinensia urin, nambah istirahat bawok, nambah lubrication lan ngilangke dryness;
② Nyegah tuwa bawok, mulihake Kelembapan, firmness lan mbenakake lubrication bawok lan sensitivitas

6) Piranti kanggo nguji pangukuran vagina
Ndeteksi sesak bawok sadurunge lan sawise perawatan karo hifu bawok

Kaluwihan:
1. Highly akurat: High intensitas fokus ultrasonik posisi pas ing operasi tanpa ngrusak jaringan lingkungan.
2. Operasi bisa rampung ing 360 derajat, 1-9 TCTerms babak bisa kena ing siji detik.Operasi kasebut cepet.disebarake kanthi merata lan ora krasa lara.
3. Loro mode bisa diuripake kanggo 4D: mode cepet utawa mode alon.Sampeyan bisa njupuk 300 poin ing 12 larik.Wektu operasi dicekak banget, lan titik energi kulit luwih seragam lan efek perawatan luwih apik.
4. Panggunaan 360 3D surround teknologi perawatan bawok plows, liwat kontrol otomatis saka amba rotasi, kanggo mesthekake yen sawetara TCTerms pas lan seragam, asil apik.
5. Saliyane efek termal ing kolagen dermal lan serat kolagen, uga nduweni stimulasi termal lapisan lemak lan lapisan fascia (SMAS), lan efek terapeutik luwih apik tinimbang Thermage.
6. Proses tensioning lan ngangkat wiwit sanalika sawise operasi, sawise perawatan ora mengaruhi urip lan karya.
7. Macem-macem sirah perawatan bisa dipilih kanggo pasuryan, gulu, lengen kupu, bokong, pupu, weteng lan bagean liyane
8. Energi bisa dikontrol, lan paramèter sing cocog bisa diatur miturut ambane tempek, supaya operasi luwih efektif lan aman.
9. PEN nggunakake kartrij nggoleki kanggo kneading lan swirling, 360 derajat operasi nggoleki, klempakan energi mbagekke roto-roto kanggo saben bagean kanggo entuk asil sing luwih apik.
10. Seminggu sawise perawatan bawok, sampeyan bisa nerusake urip jinis normal.
11. Seauro lan non-invasif;Stimulasi non-invasif saka kolagen jero lan proliferasi serat elastis, energi perawatan ditindakake rada ing lapisan mukosa, 100% tanpa karusakan, kanggo njamin kenyamanan klien lan tanpa nyeri.
12. Safety: Aman lan efektif sawise disetujoni teknologi canggih lan uji klinis, lan ora bakal duwe pengaruh marang babaran alami.

adv (1)

Spesifikasi

Jeneng produk 6D HIFU (Frekuensi Radio karo microneedling emas + HIFU pen + 4D HIFU + Vaginal HIFU + Lipo Sonix)
Tegangan input 1-7MHZ
Output daya 10-200W
Input daya AC 110V-220V, 50-60HZ
Kawat asuransi 5A
Ukuran paket 41*38*52 MM
Bobot resik 15 kg

Gunakake

ghfj

ghfj

ghfj

Sadurunge sawise

duibni (1)

duibni (1)

duibni (1)

duibni (1)

duibni (1)

FAQ
① Apa Gold Microneedle RF Aman?
Jarum emas duwe trauma minimal lan ora nyeri nalika perawatan.Jarum emas sing dirancang khusus digunakake kanggo nglebokake kulit kanthi cepet.
Ing kondisi njamin safety, tip kristal ngetokake energi lan tumindak kanthi tepat ing jaringan target, ngasilake efek termal sing kuwat lan tumindak ing dermis.Cape, ora ngrusak awak manungsa.

② Kepiye carane RF microneedle emas bisa kerja sama karo perawatan 4D?
Pangobatan RF HIFU 4D lan emas microneedle kudu dipisahake sajrone sewulan.Contone, sawise nampa perawatan 4D sajrone 1 wulan, perawatan RF microneedle emas bisa ditindakake.Bebarengan karo 4D, program anti-tuwa dhuwur bisa dikembangake.

③ Pira tembakan sing dibutuhake yen aku nggunakake dhewe?
Iki wilayah sing kudu ditangani.Saben transduser ambane mbutuhake udakara 2500-3000 tembakan kanggo kabeh rai, lan jumlah tembakan bakal ditemtokake miturut ukuran area perawatan klien.Ana kira-kira 3000 babak saben transduser awak lan kira-kira 2500 babak kanggo dada.

④ Apa ana rasa lara sajrone perawatan HIFU PEN?
Amarga energi gelombang radar ditularake menyang kedalaman target, klien bakal ngrasakake rasa lara yen kacepetan operasi alon lan wektu manggon dawa, lan tingkat nyeri beda-beda saben wong.Nanging perawatan gesekan transduser PEN eksklusif HIFU ora nyebabake rasa lara.

⑤ 4D HIFU / PEN HIFU kapan efek bakal katon?Suwene suwene?
Paling klien bisa ndeleng efek sanalika sawise perawatan.
Nanging, iku gumantung utamané ing elastisitas kulit individu lan proses mbangun kolagen.Umume bakal tahan 1 nganti 3 taun.

⑥ 4D HIFU, HIFU PEN, LIPO SONIX, Suwene suwene pelanggan kudu ngaso?
Ora ana wektu istirahat.Klien bisa langsung nerusake aktivitas normal.

⑦ Apa iku tightening bawok?
Iki minangka prosedur medis non-bedah, non-invasif sing nggunakake HIFU kanggo ngontrak lan ngencengi saluran vagina, saéngga nggawe nyuda diametere.
Sistem jinis iki (HIFU, Laser), nambah kualitas urip seksual liwat efek tightening ing tembok bawok lan nggawe kolagen anyar kanggo nguatake lan kanthi mangkono nambah bra.
Kajaba iku, mupangat penting liyane yaiku mbenerake inkontinensia urin, utamane sing akeh upaya.

⑧ Suwene perawatan vagina?
Iku bakal gumantung ing kahanan saben klien nanging wektu rata-rata saben 30-40 menit

⑨ Pira sesi sing dibutuhake kanggo perawatan vagina?
Minangka aturan umum, sesi lengkap kalebu 3-4 kaping perawatan, disaranake ing antarane saben perawatan kanthi interval 45-60 dina, sadurunge perawatan sampeyan kudu evaluasi sadurunge.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita