head_banner

Mesin multifungsi IPL kanthi 2 gagang

Mesin multifungsi IPL kanthi 2 gagang

Katrangan singkat:

Prinsip Perawatan Piranti Terapi Cahya Pulsed Intens: Dawane gelombang pirang-pirang lan spektrum warna sing amba sing diprodhuksi dening cahya pulsed sing kuat nembus epidermis lan tekan dermis.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Kerja
Prinsip Perawatan Piranti Terapi Cahya Pulsed Intens: Dawane gelombang pirang-pirang lan spektrum warna sing amba sing diprodhuksi dening cahya pulsed sing kuat nembus epidermis lan tekan dermis.Kanthi tumindak ing sel pigmen sing ora normal lan jaringan pembuluh darah target, IPL mbubarake pigmen sing ora normal, nutup pembuluh sing ora normal, lan ngrangsang regenerasi kolagen.Banjur, serat elastis bakal diatur maneh lan efek saka pigmen aman lan rejuvenation kulit bakal ngrambah.Pangobatan iki spesifik, gejala kasebut akut lan energi cukup.

jfgh (1)
jfgh (2)

Adhedhasar prinsip photothermy selektif, yaiku, cahya pulsed sing kuat kanthi dawa gelombang 690/560/420 ~ 1200nm, sing bakal nembus menyang dermis, granula pigmen sing ora normal lan pamblokiran massa nyerep cahya lan pigmen bakal dirampungake.Sawetara lebu sing wis dirampungake bakal dikupas lan lebu bakal dibuang saka awak dening fagosit.Sawise 5-14 dina, hiperpigmentasi bakal luwih jelas lan normal.SHR singkatan saka Super Hair Removal.Adopts Optimal Pulse Technology (OPT), iku adopsi paling canggih saka pulsed cahya kanggo mbusak rambute lan rejuvenation kulit.Prinsip kerja yaiku panas dermis menyang suhu target kanthi bertahap, suhu target ngrusak folikel rambut lan nyegah pertumbuhane.
jfgh (2)
jfgh (1)
Teknologi E-Light kalebu IPL lan Frekuensi Radio.Ningkatake safety lan efektifitas perawatan.Nalika milih program mbusak rambut, cahya intensitas dhuwur bakal dipancarake sing sumunar kanggo wektu sing cendhak.Kelip-kelip iki dadi panas, kanthi permanen nyusut bohlam rambut.
jfgh (2)
jfgh (1)

Fungsi:

SR kanggo rejuvenation kulit, mbusak freckles, blemishes, kukul, pigmentasi
HR kanggo mbusak rambut mesthi
VR kanggo mbusak babagan pembuluh darah

kjg (1)

kjg (1)

- Mode IPL klasik:
Kanggo jumlah cilik lan medium lan rambute kandel medium.
--Supper Hair Removal (SHR):
Kanggo wilayah wulu lan gedhe, kayata perangan awak, dhadha, mburi, kelek lan jenggot.
--Titik Terbang (FP)
Kanggo wilayah cilik, sensitif lan angel kanggo nambani, kayata lambe ndhuwur lan ngarep kuping.

Kaluwihan
(1) Energi akurat, kesalahan <5%
(2) 3 mode: mode IPL klasik, mode FP (Fly points), mode SHR
(3) Listrik IPL kanthi tegangan 2000W, frekuensi discharge listrik: 1Hz
(4) Super cooling, voltase 100W
(5) Layar tutul 10,4 inci
(6) sirah perawatan cilik lan nggoleki
(7) TDK-Lambda 2000W
(8) 5 basa kalebu basa Inggris

Sertifikat

ce

CFDA

FDA

ghfyut

TGA

Spesifikasi

Model Kelengkapan ISMO-NYC-3
Produsen Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co. Ltd
Mode Operasi Operasi terus-terusan
Dawane gelombang perawatan Dawa gelombang SR perawatan Handpiece
Dawa gelombang saka perawatan HR Handpiece 690nm - 1200nm
Kapadhetan Energi maksimum Handpiece perawatan HR
SR perawatan Handpiece 40J/cm + 20%
Ukuran Aperture Ukuran Aperture HR
Ukuran Aperture SR 8mm × 34mm, sawetara kesalahan
Ukuran 525mm × 490mmx 1080mm (LxWxH)
Bobot 45 kg

Aplikasi
(1).Ngilangi rambut sing definitif
(2).Rejuvenation
(3).Ngurangi kerut, ngencengi kulit
(4).mbusak kukul
(5).Ngapikake elastisitas kulit
(6).Eliminasi lesi vaskular
(7).Ngilangi freckles, pigmentasi lan cacat

kjg (2)

kjg (2)

Efek

9

FAQ
(1) P: Carane akeh pangobatan aku bakal perlu?
A: Jumlah perawatan sing dibutuhake bakal beda-beda saka wong lan uga wilayah perawatan.Kanggo umume wong, rata-rata wolung nganti sepuluh sesi dibutuhake kanggo nyuda rambut ing bikini utawa ing lengen.Macem-macem faktor sing main karo jumlah perawatan kayata warna rambut lan kulit, uga faktor kayata tingkat hormon, ukuran folikel rambut lan siklus rambut.

(2).P: Apa nyeri utawa ora lara?
A: ora lara, mung krasa panas

(3).P: Kepiye carane njaga mesin iki?
A: Sampeyan mung kudu ngresiki sirah sawise nambani lan nambah banyu suling saben sasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita