head_banner

peralatan wangun Kuma nambah cellulite

peralatan wangun Kuma nambah cellulite

Katrangan singkat:

Bentuk Kuma minangka perawatan sing disetujoni FDA kanggo nambah selulit, bentuk tokoh, ilang bobot, angkat pasuryan.nggunakake kombinasi papat: cahya infra merah, energi frekuensi radio (RF) bipolar, roller pijet otomatis, lan nyedhot alus.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Operasi
Bentuk Kuma minangka perawatan sing disetujoni FDA kanggo nambah selulit, bentuk tokoh, ilang bobot, angkat pasuryan.nggunakake kombinasi papat: cahya infra merah, energi frekuensi radio (RF) bipolar, roller pijet otomatis, lan nyedhot alus.
Nyedhot ndadekke kulit nyedhaki sumber energi ing piranti genggem lan, magepokan karo pijet, mbantu kanggo ngendhokke lan mbentang pita serat kaku ing kulit.
Energi frekuensi inframerah lan radio nggawe panas kulit, ngencengi jaringan lan nyuda sel lemak.
Panas nyuda kulit kendur kanthi ngencengi serat kolagen dermis sing ana lan ngrangsang produksi kolagen lan elastin.Swara wektu, iku bakal dadi firmer lan luwih elastis.

1-1

1-2

Pambuka gagang penting lan fungsi sing cocog

Sirah gedhe kanthi roller pijet otomatis, nyedhot, inframerah, teknologi frekuensi radio bipolar kanggo nambani wilayah sing luwih gedhe kayata weteng, sikil, bokong, lengen, lan sapiturute.

Sirah cilik kanthi nyedhot, inframerah, teknologi frekuensi radio bipolar kanggo nambani wilayah sing luwih cilik kayata gulu, rai, awak, kanggo ngencengi kulit, mbentuk tokoh, ngilangake kerut, blemishes lan rejuvenate kulit.

1-4
1-21

Kaluwihan
1. Mesin wis rong mode: mode wangun lan mode Gamelan.
2. Katup kontrol diimpor saka Jepang, aman lan kualitas dhuwur.
3. Pompa vakum sing diimpor saka Jepang nduweni daya nyedhot sing luwih gedhe lan kecepatan nyedhot sing luwih cepet.
4. Motors diimpor saka Jepang drive rollers kanggo mbukak.
5. Kanthi sertifikat CE medis

1-19

CE
20

Spesifikasi

daya RF 50w
frekuensi RF 10 MHz
daya infra merah 20W
Spektrum infra merah 700nm-2000nm
nyedhot 0-0.07Mpa
area perawatan (badan): 50cm * 36cm
area perawatan (lengan) 36cm * 36cm
syarat listrik 230VAC 50Hz 1200W
Ukuran (W * D * H) 490cm * 435cm * 1025cm
bobot 40 kg

Aplikasi

ghfj

ghfj

ghfj

ghfj

Efek

1-14
1-13
1-12

ghfj

1-15

FAQ
Suwene saben sesi?
Perawatan seminggu 2 nganti 3 kaping.sesi pisanan 10 kaping, sawise 1-2 sasi nyoba sapisan.

Carane mesin maintained?
Sawise digunakake, ngresiki sirah, sasi ganti nozzle filter sapisan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita