head_banner

Perawatan

Perawatan

  • Cara Paling Cepet Njaluk Kulit Halus Sutra dening Mesin IPL

    Cara Paling Cepet Njaluk Kulit Halus Sutra dening Mesin IPL

    Ngilangi Rambut lPL Lanjut-Cara Paling Cepet Njaluk Kulit Halus Sutra Nggunakake sistem lampu spektrum brorad (IPL) sing paling apik lan paling cepet ing pasar, Perawatan Ngilangi Rambut IPL Sincoheren bisa mbusak kabeh jejak rambut sing ora dikarepake ing awak.Kanthi titik cooling safir unik ing handpiec ...
    Waca liyane
  • IPL VS Laser hair removal

    IPL VS Laser hair removal

    Carane ngerti sing paling apik kanggo sampeyan?Yen sampeyan wis ndeleng opsi perawatan kanggo mbusak rambut permanen, sampeyan bisa uga wis nemoni laser hair removal lan IPL lan kepingin weruh apa bedane.Ing cendhak, laser hair removal luwih aman, luwih efektif, lan mung cara hai...
    Waca liyane
  • FAQ (IPL Hair Removal)

    Q1 Apa normal / OK yen ana mambu kobong nalika digunakake?Ambune kobong nalika digunakake bisa nuduhake yen area perawatan durung disiapake kanthi bener kanggo perawatan.Kulit kudu tanpa rambut (kanggo asil sing paling apik kanthi nyukur, yen rambut ora dicopot, bisa ngrusak f...
    Waca liyane
  • IPL mbusak rambut

    IPL mbusak rambut

    Kepiye cara mbusak rambut IPL?Ngilangi rambut IPL minangka prosedur jangka panjang kanggo nyuda wutah rambut.Bisa banget efektif.Saliyane nyegah rambut supaya ora tuwuh maneh, cara perawatan iki bisa nyuda kacepetan wutah rambut sing isih ana, uga kekandelan rambut.Akeh sing sabar...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka Laser Diode Hair Removal

    Kaluwihan saka Laser Diode Hair Removal

    Sejatine akeh cara kanggo ngilangi rambut, kayata nggunakake krim cukur rambut, cukur, lan liya-liyane.Laser hair removal minangka perawatan sing luwih apik kanggo wanita kanthi akeh rambut ing awak.Diode laser hair removal yaiku nggunakake laser kanggo langsung mengaruhi folikel rambut lan entuk rambut permanen ...
    Waca liyane
  • Kawruh IPL Hair Removal Skin Rejuvenation Equipment

    Kawruh IPL Hair Removal Skin Rejuvenation Equipment

    IPL minangka dawa gelombang cahya sing kuwat, kanthi dawa gelombang sekitar 400nm-1300nm sing mencorong ing kulit kanggo entuk macem-macem efek.Prinsip mbusak rambut Mesin Ngilangi Rambut IPL utamane adhedhasar prinsip dekomposisi fototermal.Nalika lampu pulsa sing kuat mancar menyang sk ...
    Waca liyane
  • Kawruh babagan 808 Diode Laser Hair Removal

    Kawruh babagan 808 Diode Laser Hair Removal

    Produsen Mesin Dioda Laser nerangake babagan kawruh sing gegandhengan karo penghapusan rambut laser dioda 808.Langkah-langkah operasi 1. Persiapan kulit diarani persiapan kulit.Ing istilah populer, diarani cukur, yaiku, nggunakake piso epilasi sing bisa digunakake kanggo nyukur kabeh rambut ing permukaan lengen, s...
    Waca liyane
  • 808 Diode Laser Hair Removal Equipment Perawatan Range

    808 Diode Laser Hair Removal Equipment Perawatan Range

    Ngilangi rambut minangka perkara sing angel banget kanggo wong sing seneng kaendahan.Ora bisa entuk asil sing apik kanthi nggunakake macem-macem cara.Butuh wektu lan gaweyan lan nglarani awak.Mesin mbusak rambut laser diode 808 bisa ngatasi rambut kanthi gampang lan entuk efek mbusak rambut permanen.Khasiat 808...
    Waca liyane
  • Apa Bedane Antarane Mesin Ngilangi Rambut Laser Dioda 808 Lan Mesin Ngilangi Rambut?

    Apa Bedane Antarane Mesin Ngilangi Rambut Laser Dioda 808 Lan Mesin Ngilangi Rambut?

    808 diode laser hair removal lan OPT hair removal minangka rong cara mbusak rambut paling maju ing pasar.Kaloro cara kasebut bisa ngilangi rambut tanpa rasa sakit lan mbusak rambut permanen.Akeh pelanggan takon apa bedane antarane rong cara mbusak rambut iki?Dina iki, Diode Laser Hair Remo...
    Waca liyane
  • Laser Dioda Kab

    Teori Laser dawa gelombang 800 nm sing dikontrol kanthi selektif diserap dening folikel rambut.Cahya sing diserap dadi panas ing folikel rambut, pungkasane entuk efek mbusak rambut sing ora dikarepake.Kaluwihan Tanpa Rasa Sakit, Perawatan Cepet, Safety, Aplikasi sing jembar, Biaya Pangopènan sing Murah.
    Waca liyane
  • Suwene Operasi Bisa Diwiwiti Perawatan Laser Fractional?

    Suwene Operasi Bisa Diwiwiti Perawatan Laser Fractional?

    Cara tradisional, diyakini yen wektu perawatan bedhah bekas luka kudu 6 sasi nganti 1 taun sawise catu wis diwasa lan stabil.Alasane yaiku sawise jaringan parut wis diwasa lan stabil, watese cetha, pasokan getih suda, lan pendarahan reseksi bedhah ...
    Waca liyane
  • Apa sing Bisa Diobati Laser Fractional?

    Apa sing Bisa Diobati Laser Fractional?

    Apa laser fraksional bisa nambani stretch mark?Stretch mark umume katon ing sangisore puser lan area pubis wanita ngandhut lan retakan sing ora teratur kanthi warna abang utawa ungu.Tandha-tandha iki mboko sithik bakal nyusut sawise wong wadon meteng nglairake, dadi putih keperakan, lan pungkasane, kulit ...
    Waca liyane