head_banner

Q-switch ND Yag Laser Equipment

Q-switch ND Yag Laser Equipment

Katrangan singkat:

Sistem laser Q Switched ND YAG digunakake kanggo nggiling pigmen kanthi efektif ing jaringan sing lara kanthi energi dhuwur sing dipancarake dening laser.


Detail Produk

Tag produk

Video

Prinsip Kerja
Sistem laser Q Switched ND YAG digunakake kanggo nggiling pigmen kanthi efektif ing jaringan sing lara kanthi energi dhuwur sing dipancarake dening laser.Yaiku, bledosan cahya: partikel pigmen sing disinari ditambahi lan rusak sawise nyerep energi sing dhuwur, bagean dibagi dadi partikel sing luwih cilik sing dibuwang ing njaba awak, lan bagean diekskresi dening awak manungsa liwat sistem limfoid. , saéngga ngilangi pigmen.

lkjou

Detail Produk
Telung kepala perawatan
1) 1064nm kanggo mbusak tato ireng lan biru… Uga bisa mbusak sawetara penyakit pigmen ing dermis, kayata melasma, chloasma, Nevus saka Ota, Nevus Fusco-caeruleus, rejuvenation tanpa bubuk areng.
2) 532nm kanggo mbusak tato abang, ijo, coklat ... Uga bisa mbusak penyakit pigmentasi ing epidermis: freckles, bintik kopi, bintik umur, bintik srengenge.
3) Sirah pecahan (opsional) kanggo bekas atrofi Alba tria (atrofik), bekas kukul (ringan nganti moderat), pori-pori mbukak, rejuvenasi rai (biostimulasi).

3Kepala perawatan, ukuran titik sing bisa diatur saka 2mm-10mm

3Sirah pecahan

Kaluwihan
1. 7 lengen artikulasi diimpor saka Korea, kanthi / tanpa palu, luwih fleksibel lan trep.
2. Dawane gelombang diganti langsung ing layar.
3. Sistem pemeriksaa diri.
4. Desain kanthi blok, yaiku saben blok: blok kontrol, blok daya, blok sirkulasi banyu ... dipisahake.Tegese yen ana kesalahan, gampang banget dideteksi.Sirkuit saiki lan banyu dipisahake, luwih aman.
5. Double lamp (nd yag laser bar), siji osilasi laser negara, siji amplifier negara laser, kanggo mesthekake yen jembaré pulsa saka mesin punika 5 ns, kacepetan diperlokaké cepet, pain cilik lan ora gampang kanggo ninggalake catu. .
6. Sistem monitor energi laser sing dibangun ing njero nyetel sinyal bebaya nalika energi dhuwur banget, kabeh kanggo njamin efektifitas lan safety perawatan.
7. Distribusi energi seragam kanggo entuk efek perawatan sing luwih apik lan kurang cedera.
8. Double 800W sumber daya nang peralatan
9. Pasokan daya layar, pompa banyu lan pompa banyu diimpor saka Jepang, kekuwatane luwih kuwat, kanggo njamin sirkulasi banyu, supaya mesin kelangan ing wektu sing cendhak.
10. Tombol wiwitan, tombol darurat minangka bahan medis, luwih stabil.

ghfj7 lengen artikulasi diimpor saka Korea

ghfjSistem pemeriksaa diri

ghfjDesain blok

ghfjbar pindho

ghfjEnergi seragam

ghfjsumber daya pindho

ghfjPompa impor saka Jepang

Sertifikasi

Spesifikasi

Panjang gelombang laser 1064 nm / 532 nm
Laser output mode Q-switched pulsa
Pulsa Duration 5ns ± 1ns
Kepala perawatan Kepala 532nm/1064nm
Kepala pecahan (opsional)
Ukuran titik 2-10 mm bisa diatur
Energi pulsa maksimum ing mburi lengen diartikulasikan 500mJ(1064nm);200mJ(532nm)
Daya Output Pc 0.1mW≤Pc≤5mW
Ngarahake dawa gelombang sinar 635nm
Dimensi (tanpa lengen artikulasi, Lebar × Panjang × Dhuwur) 370 mm × 957 mm × 992 mm
Bobot total (kalebu lengan artikulasi) <80 kg
Input daya 1200VA

Gunakake

ghfj

ghfj

Efek

ghfj

ghfj

ghfj

sadurunge

Sawise

sadurunge

Sawise

R&Q
1. Apa mesin duwe basa Inggris?
ya wis.Peralatan iki nduweni 5 basa kanggo dipilih: Inggris, Jerman, Rusia, Spanyol, Cina.Basa liya uga bisa diatur yen dibutuhake.

2. Pira sesi sampeyan kudu digunakake kanggo perawatan mbusak tato?
Kanggo tato peteng kayata biru lan ireng, mung 2 sesi sing dibutuhake.
Kanggo tato warna liyane, 3-4 sesi dibutuhake.

3. Aku wis tau digunakake mesin, lan aku ora ngerti apa paramèter nggunakake, sampeyan bakal bantuan kula?
Mesthi wae.Kita duwe paramèter saran lan video instruksional saka dokter liyane, kita bisa menehi informasi iki kanggo mbantu sampeyan.

4. Apa sing kudu digatekake sadurunge nggunakake mesin?
Sadurunge nggunakake mesin kasebut, operator lan pasien kudu nganggo kacamata pelindung kanggo nglindhungi mata.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita