head_banner

Kabar produk

Kabar produk

  • Diode Laser Hair Removal Machine

    Diode Laser Hair Removal Machine

    Laser hair removal diterangake: Perawatan laser mengaruhi rambut ing fase pertumbuhan aktif (tahap anagen).Sinar laser digawe saka pulsa energi sing dikontrol kanthi tepat sing diserap dening melanin utawa pigmen ing rambut, tekan ing folikel rambut aktif sing ana ing sangisore kulit.Es...
    Waca liyane
  • Multifungsi 10 in 1, 98% Mesin Wajah Hydra Oksigen Murni

    Multifungsi 10 in 1, 98% Mesin Wajah Hydra Oksigen Murni

    Apa hydra facial?Peralatan Hydra Facial minangka inovasi ing bidang medis-estetika, dadi siji-sijine peralatan hydradermabrasion sing nggabungake prosedur reresik, pengelupasan, ekstraksi lan hidrasi.10 fungsi keuntungan 1. hydra facial dermarbasion (aqua peeling H2 O2 cle...
    Waca liyane
  • laser pecahan CO2

    laser pecahan CO2

    CO2 fractional laser Pambuka CO2 fractional laser dawane gelombang 10600nm, nggunakake prinsip dekomposisi photothermal Milih, roto-roto ing kulit ditandhani bolongan nggoleki, asil ing lapisan kulit saka stripping panas, koagulasi termal, efek termal.Lan banjur nyebabake seri kulit bi ...
    Waca liyane
  • RF ID Sculpt Lemak Dissolving Machine

    RF ID Sculpt Lemak Dissolving Machine

    RF ID Sculpt Fat Dissolving Machine Treatment Theory Teori lan asil sing padha karo ID truSculpt merek terkenal USA.Platform patung awak RF sing revolusioner, non-invasif, monopolar nawakake solusi sing dipersonalisasi kanthi pengalaman sing optimal lan asil sing wis kabukten sajrone 15 menit hands-free ...
    Waca liyane
  • Laser mbusak rambut

    Laser mbusak rambut

    Laser hair removal diterangake: Perawatan laser mengaruhi rambut ing fase pertumbuhan aktif (tahap anagen).Sinar laser digawe saka pulsa energi sing dikontrol kanthi tepat sing diserap dening melanin utawa pigmen ing rambut, tekan ing folikel rambut aktif sing ana ing sangisore kulit.Es...
    Waca liyane
  • Microneedle RF Skin Tightening Face Lifting Machine

    Microneedle RF Skin Tightening Face Lifting Machine

    Teori Perawatan Mesin Jarum Mikro Emas RF nggabungake teknologi invasif Microcrystal minimally / RF suhu dhuwur / panyerepan Transdermal.Iki nembus kulit nganggo probe mikro-kristal elektro-optik kanthi lapisan emas.Iki ngeculake 6 yuta kaping energi RF emas suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • EMsculpt - Kasus Unik, Intensitas Dhuwur

    EMsculpt - Kasus Unik, Intensitas Dhuwur

    Prinsip mesin Mesin kasebut nggunakake teknologi HIFEM (Bidang Elektromagnetik Fokus Intensitas Tinggi) sing ora invasif + Teknologi RF monopole fokus kanggo ngeculake energi getaran magnetik frekuensi dhuwur liwat gagang kanggo nembus otot nganti ambane 8cm, lan nyebabake ekspansi terus-terusan lan ...
    Waca liyane
  • Cryolipolysis lan HIFEM Em Sculp

    1. Mesin loro-ing-siji Cryolipolisis lan EMSCULPT ora mung bisa nyuda lemak, nanging uga nambah otot.2. Iku aman lan non-invasif, non-saiki, non-hyperthermia, lan non-radiasi, lan ora periode Recovery.3. Ora piso, ora injeksi, ora obat, ora olahraga, ora diet, mung Lying mudhun bisa ngobong lemak ...
    Waca liyane
  • Endo Spheres 8D

    Endo Spheres 8D

    Sumber EndSpheres EndSphere diluncurake ing UK Fenix ​​Group minangka salah sawijining produsen peralatan kecantikan ing Italia, lan seneng ngumumake terapi endosphere sing wis paten lan diverifikasi sacara klinis menyang pasar Inggris.Nggunakake mikrosfer unik sing dipatenake ...
    Waca liyane
  • LED kanggo Wutah Rambut lan Deteksi Kulit Kepala

    LED kanggo Wutah Rambut lan Deteksi Kulit Kepala

    Piranti Tuwuh Rambut Laser Nutrisi rambut / rambut padhet / deteksi dioda laser (uga diarani low-levellaser) bisa nembus permukaan kulit tanpa efek panas, ora ana karusakan ing kulit lan ora ana efek samping negatif sing dikenal kanggo nyepetake wutah lan penebalan rambut. saka hai...
    Waca liyane