head_banner

crioliopolisis kanggo nyuda langkah-langkah

crioliopolisis kanggo nyuda langkah-langkah

Katrangan singkat:

Energi pendinginan saka suhu tartamtu ditransfer menyang area perawatan target (pinggul, weteng, punggung, bokong, lan liya-liyane), lan sel lemak ngalami apoptosis otonom lan teratur (beku nganti mati).


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Terapi
Energi pendinginan saka suhu tartamtu ditransfer menyang area perawatan target (pinggul, weteng, punggung, bokong, lan liya-liyane), lan sel lemak ngalami apoptosis otonom lan teratur (beku nganti mati).Sel lemak beku bakal ngetutake awak sajrone 3 wulan.Metabolisme diekskresi alon-alon saka awak kanggo entuk efek slimming lan nyuda lemak.Cryolipolysis minangka program inovasi perawatan pengurangan lemak sing aman lan alami.Pasien ora perlu nandhang lara sing disebabake dening perawatan, lan ora perlu periode pemulihan, lan bisa bali menyang urip saben dina sawise perawatan.
hfgd (2)

hfgd (1)

Informasi tim
Desain gagang gaya modern sing prasaja lan kuat, putih polos lan bening minangka warna utama.dilengkapi metlos werna, prasaja lan loman
fgh

Kaluwihan
1. fungsi piranti 1st lan fungsi sirah kunci lan mbukak synchronously
Fungsi peralatan lan fungsi sirah kunci lan mbukak bebarengan, ngidini pangguna kanggo operate sirah.Njamin safety pangguna.
Suhu proyek saiki ditampilake lan tampilan sirah, sampeyan bisa nyetel kapan wae.

2. Loro-lorone gagang karya ditutupi karo titik kontrol suhu.
4 gagang karo layar saben duwe 14 sensor suhu, kang 10 sensor suhu ing kontak langsung karo kulit lan 4 suhu output sensor suhu.
Pegangan lCE 1.0 nduweni 4 sensor suhu, 2 ing antarane kontak langsung karo suhu kulit lan 2 sensor suhu output suhu.

3. Papat gagang bisa digunakake bebarengan lan ora sinkron:
Antarmuka nampilake suhu wektu nyata lan wektu sing isih ana kanggo saben gagang, lan bisa diatur kanggo tekanan negatif lan pembekuan.

4. Sirah Aja disentuh kanthi ora sengaja:
Nangani nganggo layar kapasitif 5.0-inch, sing nduweni presisi dhuwur, respon sensitif lan kualitas gambar sing apik, sing cocog karo kabiasaan operasi pangguna.
Antarmuka gagang dikonfigurasi nganggo tombol kunci supaya ora disengaja nalika kerja.

5. Penampilan struktur
Mesin bisa dibukak ing telung sisih, amarga panyaring kudu dicenthang asring, diem saka posisi jendhela pangopènan dilindhungi undhang-undhang sadurunge.

6. Ngalih tekanan negatif yaiku katup solenoid sing biasane mbukak.Sawise mesin dipateni nalika kerja, mesin bisa langsung ngeculake tekanan tanpa nyebabake cilaka kanggo awak manungsa.

adv (1)
adv (4)
adv (3)
adv (2)

Ciri-cirine
(1) Suhu: -11 ℃ -5 ℃
(2) Layar 12,1 inci
(3) Wektu perawatan: 1min-60min
(5) Bisa ndhukung papat gagang kanggo karya bedo simultaneous
(6) 4 tampilan nangani saben duwe 14 sensor suhu;mini chin nangani wis 4 sensor suhu
(7) Rongga gagang digawe saka silikon alus bahan pangan, sing luwih pas karo awak manungsa, ramah lingkungan, ora beracun, alus lan nyaman.
(8) Antarmuka operasi nangani nganggo layar kapasitif 5.0-inch, sing ndadekake operasi luwih cerdas lan desain paling modern.
(9) Logika antarmuka operasi refactored, fungsi luwih kompak lan operasi luwih prasaja

Aplikasi

hfd (3)

hfd (1)

hfd (2)

Efek

ghfj

ghfj

FAQ
1. Apa sesi cryolipolysis sampeyan?
Sesasi pisan

2.Nalika nggunakake cryolipolysis, kang siji kita nguripake pisanan?Nyedhot utawa beku?
Nalika miwiti perawatan, kita nguripake nyedhot dhisik, kanggo nyerep kulit, nanging yen wis rampung, kita mateni beku dhisik, banjur mateni nyedhot lan mbusak sirah sethithik.

3. Apa sampeyan nyedhiyakake paramèter perawatan sing disaranake?
Ya plus latihan profesional, banjur aja kuwatir

4. Apa mesin kasebut bisa ngrusak kulit?
Ora, supaya ora kobong, sing paling penting yaiku ngontrol suhu kanthi apik, mula mesin kita duwe monitor suhu kanthi nyata kanggo ngontrol, yen ora suhu kasebut, bakal mateni kanthi otomatis.

5. Carane kita njaga mesin sawise tuku?
Ganti banyu sapisan sasi, lan ngresiki sirah sawise digunakake, supaya nguripake sirah munggah mudhun, supaya nempel sirah, ngganti botol Filter ajeg

6. Kepiye carane ngatasi yen ana kobong?
Kompres anget karo banyu uyah sing entheng kanggo mbusak bakteri lan racun kanggo nyegah suppuration saka frostbite.
Telung dina, aplikasi krim scald sawise kompres anget.
Yen ana blisters, dianjurake kanggo njupuk antibiotik kanggo nyegah suppuration.
Yen kulit kendur sawise operasi, disaranake nggunakake hifu utawa RF kanggo ngencengi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita