head_banner

LED vertikal kanggo rejuvenation rai

LED vertikal kanggo rejuvenation rai

Katrangan singkat:

Propionibacterium nduweni peran penting ing pambentukan kukul.
Metabolit kasebut, porfirin endogen (utamane dumadi saka koproporfirin III),
Utamane nuduhake panyerepan puncak ing 320 nm lan 415 nm.


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk:
Propionibacterium nduweni peran penting ing pambentukan kukul.
Metabolit kasebut, porfirin endogen (utamane dumadi saka koproporfirin III),
Utamane nuduhake panyerepan puncak ing 320 nm lan 415 nm.Cahya biru ing 410 nm-419 nm ngaktifake porfirin kanthi luwih efektif lan bisa ngaktifake porfirin kanthi energi dhuwur sing ora stabil sing bisa gabung karo oksigen triplet kanggo mbentuk oksigen singlet lan gen aktif bebas.Oksigen singlet bisa ngrusak membran sel telpon bakteri, saéngga mateni Propionibacterium lan ngilangake lesi Kulit inflamasi ing kukul, lan uga bisa mengaruhi aliran proton liwat membran, ngganti pH intraselular lan nambah mekanisme kekebalan, kanggo nyandhet proliferasi kukul Propionibacterium.
Senajan cahya abang ing 620 nm-760 nm ngaktivasi porfirin kurang èfèktif tinimbang biru cahya, wis seng nembus relatif luwih gedhe menyang jaringan.Bisa ngrangsang makrofag kanggo ngeculake sitokin kanggo nglawan inflamasi nganti sawetara.Kajaba iku, Liwat ekspresi kolagen anyar sing bisa dingerteni, cahya abang uga bisa nyebabake penyembuhan tatu lan ndandani karusakan, lan ngrangsang proliferasi fibroblast kanggo ngasilake faktor pertumbuhan, saéngga nyepetake proses ndandani jaringan sing rusak.
1

Paramèter

sumber daya AC 100 ~ 240V, 50 / 60Hz ± 2%
daya input 500VA
Spesifikasi sekring, model, rating T5.0AL / 250V Ф5 * 20
Lingkungan operasi Suhu
Tekanan atmosfer 700hPa ~ 1060hPa
Jarak kerja 6 cm ± 1 cm
Dawane gelombang panyerepan maksimal Lampu abang
Kapadhetan daya Lampu abang 20 ~ 96 mW / cm2;Cahya biru 6 ~ 40 mW / cm2

Terapi sing disaranake
Kaping pindho saben minggu;interval telung dina;kanggo saben wektu, lampu abang pisanan sajrone 20 menit, banjur lampu biru sajrone 20 menit.Pangobatan alternatif kanggo patang minggu.

Sadurunge Lan Sawise

HGFD

Aplikasi

10

11

12

FAQ
1. Wong sing nglamar kanggo perawatan?
Pasien sing umure luwih saka 18 taun kanthi kukul entheng nganti moderat, kajaba wanita ngandhut, wanita lactating lan pasien sing duwe riwayat fotosensitifitas utawa nggunakake obat fotosensitisasi anyar.

2. Apa Contraindications?
Produk kasebut ora cocog kanggo wanita ngandhut, pasien sing nandhang penyakit kulit fotosensitif, riwayat fotosensitifitas, utawa nggunakake obat fotosensitif anyar.

3. Terapi endi sing disaranake?
Kaping pindho saben minggu;interval telung dina;kanggo saben wektu, lampu abang pisanan kanggo 20 menit, banjur cahya biru kanggo 20 menit.Pangobatan alternatif kanggo patang minggu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita